Korea 2018

De hoogmis van de wintersport. Eens in de vier jaar verbleken de mooiste wereldtitels en de indrukwekkendste records. Deze winter komen de beste atleten van de wereld bij elkaar. Daarbij zijn, is een onvergetelijke belevenis. Erbij zijn als gast van een de snelste schaatsploegen ter wereld, is uniek. iSkate biedt u die, misschien wel eenmalige, mogelijkheid. 

Michel Mulder
Michel Mulder © iSkate.nl

iSkate arrangementen

U verblijft in een hotel aan het strand van de stad Gangneung. Het hotel is een mooie wandeling of een snelle taxirit verwijderd van de schaatsbaan waar onze rijders gaan proberen de successen van vier jaar geleden te evenaren. Dankzij de ongedwongen sfeer in Gangneung, de ligging van het hotel en uw bijzondere status als gast van iSkate, kan het zomaar zijn dat u het diner deelt of een kopje Koreaanse koffie drinkt met een topschaatser. Het liefst natuurlijk in bezit van een blinkende plak. Dat zijn de selfies die u naar huis wilt sturen.

Nog een voordeel van reizen met iSkate: u bent omringd door kenners. Wij zorgen ervoor dat u langs de baan precies weet waar u op moet letten. Wie zijn de favorieten, wie de outsiders? Wat kunnen verwachten van onze eigen toppers? U profiteert van de jarenlange ervaring en de inside information van coaches, schaatsers en oud- schaatsers.

U krijgt niet alleen de kans om het grootste sportevenement van de wereld te bezoeken, iets wat u eigenlijk minimaal een keer in uw leven gedaan moet hebben, maar ook de kans om dat te doen als onderdeel van de ploeg. Deel mee in vreugde en verdriet, beleef de emoties dichterbij dan wie dan ook. 

Het Hotel

Locatie
Hotel Time ligt op een van de meest spectaculaire locaties in Gangneung, op een strook land tussen de Japanse zee en het Gyeongpo-meer. De ijsbaan ligt op 1.500 meter van het hotel, het Holland Heineken Huis op 500 meter. Het hotel heeft gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en een groot zonneterras.

Kamers
De kamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden, een minibar en bieden prachtig uitzicht op het strand en de Japanse Zee of het Gyeongpo-meer.

Omgeving
Langs de boulevard van Gangneung zijn talloze typisch Koreaanse eetgelegenheden en westerse koffiebars te vinden. Een mooie wandeling langs het strand brengt u in 10 minuten bij de ingang van het Holland Heineken Huis. Een taxi brengt u in 5 minuten naar het park waar alle ijssporten worden beoefend.

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen kunt u mailen naar korea@iskate.nl.