AfterPay verlengt sponsorcontract tot Pyeongchang 2018

03/05/2016

AfterPay verlengt sponsorcontract tot Pyeongchang 2018

AfterPay, het bedrijf gespecialiseerd in het verzorgen van achteraf betalen,  zal tot en met de Olympische Spelen van Pyeongchang in 2018 de hoofdsponsor blijven van het gelijknamige sprintteam van iSkate. De iSkate sprintvrouwen zullen voor het vierde seizoen uitkomen onder de vlag van AfterPay.

Ongekend succes voor ter Mors
Begin maart tekende Jorien ter Mors al bij voor de komende twee seizoenen. Tot de Olympische Spelen in Pyeongchang richt ter Mors zich op shorttrack en langebaanschaatsen. Afgelopen seizoen kende de 26-jarige schaatsster veel successen. Met nationale en wereldtitels op de 1000 en 1500 meter, brons op het WK sprint en goud op het NK shorttrack werd ter Mors haar comeback ongekend succesvol.

Ploeg onderdeel van sponsorstrategie en maatschappelijke betrokkenheid AfterPay
Stefan van den Berg, directeur en oprichter van AfterPay, is verheugd op de voortzetting van de succesvolle relatie met iSkate, “We werken al vier seizoenen naar volle tevredenheid samen, waarbij we de afgelopen jaren, zowel op als naast het ijs, bij AfterPay en iSkate zijn doorgegroeid. Als onderdeel van arvato Bertelsmann is AfterPay nu aan een Europese expansie begonnen waarbij de schaatsploeg en haar ambities een belangrijk onderdeel vormen van enerzijds onze sponsorstrategie en anderzijds onze maatschappelijke betrokkenheid. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking richting Pyeonchang 2018.’’

Meedoen voor de hoogste plekken
“We zijn verheugd en trots dat we met AfterPay de weg naar de Olympische Spelen van 2018 kunnen inslaan. AfterPay is nu al een groot aantal jaren een betrouwbare partner en samen hebben we een mooie sprintploeg opgebouwd en bij elkaar gebracht in de afgelopen jaren. Met de huidige formatie verwachten we voor de hoogste plekken te kunnen meedoen komende jaren’’ zegt Yuri Solinger, directeur van iSkate.

Op dit moment is iSkate nog in gesprek met andere sprintdames die het team komen versterken. 

Jorien ter Mors
Jorien ter Mors © iSkate.nl