Garmin en iSkate bundelen krachten

27/08/2015

Garmin en iSkate bundelen krachten

De fabrikant van innovatieve GPS-technologie staat de komende drie seizoenen de schaatsploegen Team beslist.nl, Team AfterPay en Team Koopjesdrogisterij.nl bij met de nieuwste technologieën. Dankzij onder meer hardloophorloges, hartslagmeters, activity trackers en fietscomputers van Garmin zijn de topschaatsers in staat om maximale trainingseffecten te meten.

'Gebouwd voor de toekomst' zijn de vier eenvoudige, maar krachtige woorden die de producten, het bedrijf en de cultuur van Garmin omschrijven. Dat past naadloos bij de filosofie van iSkate, dat met de APPM Schaatsacademie, de opleidingsploegen en de topteams een solide huis heeft neergezet voor de ontwikkeling van talenten tot kampioenen. Beide organisaties streven naar perfectie. Garmin en iSkate houden de volledige bedrijfsvoering in eigen hand, waardoor ze controle hebben over planning, kwaliteit, service en innovatie.

“In topsport mag je niets laten liggen en geen mogelijkheid om je te verbeteren onbenut laten. Dankzij de superieure producten van Garmin kunnen onze schaatsers en de begeleiding het uiterste uit zichzelf halen”, zegt directeur Yuri Solinger van iSkate.

“We zijn trots op de samenwerking met iSkate en de ondersteuning die we de schaatsers, trainers en coaches kunnen bieden. Onze GPS-sporthorloges, hartslagmeters en fietscomputers zijn essentiële producten waarmee de schaatsers de resultaten van hun trainingssessies kunnen meten en analyseren”, zegt Sabine Mom, Marketing & Communicatie Manager van Garmin Nederland B.V. “De voorbereidingen op wedstrijden worden hiermee nauwkeurig in beeld gebracht en deze gegevens kunnen worden gebruikt om het effect van de trainingen verder te optimaliseren.”