Jorien ter Mors naar Team AfterPay

12/05/2015

Team AfterPay heeft zich versterkt met Jorien ter Mors. De olympisch kampioen 1500 meter en veelvoudig shorttrackkampioen tekende voor een jaar bij de iSkate-formatie.

Jorien ter Mors is onder meer viervoudig Nederlands kampioen en Europees kampioen shorttrack (individueel en op de relay) en olympisch en Nederlands kampioen 1500 meter op de langebaan. De 25-jarige Twentse won ook goud met de achtervolgingsploeg tijdens de Spelen in Sotsji. Ze combineert langebaanschaatsen en shorttrack succesvol en dat zal ze ook bij Team AfterPay blijven doen. “iSkate hecht in de opleiding veel belang aan een multidisciplinaire aanpak en we hebben bij Team beslist.nl Michel en Ronald Mulder die op skeelers en de langebaan titels winnen. Wat dat betreft past Jorien ter Mors prima bij ons”, zegt iSkate-directeur Yuri Solinger.

Ter Mors beaamt dat. "Ik ben blij met de mogelijkheden die mij worden geboden door iSkate en AfterPay. Het is voor mij belangrijk dat ik mijn eigen weg mag volgen als shorttracker en langebaanschaatser. Ik ben nu vrij om te doen wat ik wil en dat ik dat in een AfterPay-pak mag doen, geeft veel rust."

Jorien ter Mors
Jorien ter Mors © iSkate.nl