Jorien ter Mors tot Pyeongchang bij iSkate en AfterPay

05/03/2016

Jorien ter Mors tot Pyeongchang bij iSkate en AfterPay

Jorien ter Mors blijft tot en met de Olympische Spelen van Pyeongchang in 2018 schaatsen bij iSkate. De 26-jarige rijdster van Team AfterPay tekende vrijdag een nieuw contract bij de schaatskoepel.

"Ik ben blij met de vrijheid die ik bij Team AfterPay krijg om langebaan en shorttrack te combineren. Bij iSkate heb ik de zekerheid dat ik de komende twee jaar de weg kan blijven volgen waar ik me goed bij voel."

Ter Mors maakte dit seizoen haar comeback op het ijs nadat ze een jaar pas op de plaats had moeten maken door een vorm van overtraindheid. Met nationale en wereldtitels op de 1000 en 1500 meter en brons op het WK sprint was haar terugkeer onverwacht succesvol.

Bij Team AfterPay combineert de Twentse langebaan en shorttrack en dat zal ze ook de komende twee jaar blijven doen. "De vrijheid om haar eigen keuzes te maken, iets waar iSkate sterk in is, heeft goed uitgepakt, dus daar veranderen we niets aan. Al zal het accent richting de Olympische Spelen meer naar de langebaan verschuiven", zegt iSkate-directeur Yuri Solinger.

Sponsor AfterPay is ook verheugd met het bijtekenen van Ter Mors. "Geweldig dat wij een uitzonderlijke wereldtopper als Jorien aan ons verbonden kunnen houden", zegt directeur Stefan van den Berg van sponsor AfterPay.

Jorien ter Mors.
Jorien ter Mors. © iSkate.nl