Kai Verbij luncht met koning en koningin

13/10/2017

Kai Verbij luncht met koning en koningin

Kai Verbij heeft vrijdag geluncht met Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima. De wereld- en Europees kampioen sprint was in Paleis Noordeinde uitgenodigd samen met 26 andere Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie.
 
De genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst en cultuur, media en journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven.   Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wilden door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken.

Verbij was in het gezelschap van onder anderen Eva Jinek, Lee Towers, politiewoordvoerder Ellie Lust en tal van winnaars van onderzoeks- ondernemers- en innovatieprijzen.

Kai Verbij met koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij de Uitblinkerslunch op paleis Noordeinde. © Rijksvoorlichtingsdienst, foto: Jeroen van der Meyde
Kai Verbij met koning Willem-Alexander en koningin Máxima bij de Uitblinkerslunch op paleis Noordeinde. © Rijksvoorlichtingsdienst, foto: Jeroen van der Meyde © iSkate.nl