Koopjesdrogisterij.nl hoofdsponsor allroundploeg

23/06/2015

Koopjesdrogisterij.nl is de hoofdsponsor van de nieuwe allroundploeg van iSkate. Het team, met onder anderen Linda de Vries, Diane Valkenburg, Jorien Voorhuis, Yang Fan en Francesca Lollobrigida, is een mix van ervaring en jong talent en herbergt schaatsers uit alle windstreken. Het contract is voor een jaar, met de intentie door te gaan tot en met de Winterspelen van 2018.

Koopjesdrogisterij.nl is een snel groeiende online drogist, die met ruim 70.000 artikelen net zo veelzijdig is als de schaatsploeg. Het is een van de best gewaardeerde drogisterijen op het web. Directeur Brenda Warmels wil daar nu ook een van de bekendste drogisterijen op het web van maken. “We zijn blij dat we dat met deze schaatsploeg en bij iSkate kunnen doen. Schaatsen geeft iedereen een positief gevoel. Wij zijn er zelf ook dol op. Bovendien past een sportploeg, gezond leven, fit en vitaal zijn, goed bij onze producten. Voor koopjesdrogisterij.nl is dit een enorm leuke stap.”
De schaatssport is niet helemaal nieuw voor het bedrijf. Eerder was het privésponsor van Irene Schouten en Jorien ter Mors, die ook voor iSkate rijdt bij Team AfterPay.

Yuri Solinger, directeur en oprichter van iSkate is verheugd over de nieuwste sponsor. “We willen een platform zijn waar talentontwikkeling, topsport en het bedrijfsleven samenkomen. Met koopjesdrogisterij.nl hebben we er weer een solide, snel groeiende onlinepartner bij.”

Team koopjesdrogisterij.nl bestaat uit:
Linda de Vries, Jorien Voorhuis, Diane Valkenburg, Lisa van der Geest, Reina Anema, Nana Takagi, Zhoa Xin, Francesca Lollobrigida, Peter Groen, Shane Williamson, Sun Longjiang, Yang Fan, Magnus Kristensen.
Lisa van der Geest en Francesca Lollobrigida maken ook deel uit van de marathonploeg van iSkate.

Brenda Warmels van Koopjesdrogisterij.nl met Yuri Solinger
Brenda Warmels van Koopjesdrogisterij.nl met Yuri Solinger © iSkate.nl