Leerzame middag bij Plantina

05/11/2015

Leerzame middag bij Plantina

De topcoaches van iSkate waren deze week te gast bij supplier Plantina. Het bezoek stond in het teken van voeding. Wat heeft een sporter nodig voor de beste prestaties? Hoe werken vitamines en voedingssupplementen?

De trainers Gerard van Velde (Team beslist.nl), Dennis van der Gun (Team AfterPay) en Martin ten Hove en Milan Kocken (Team Koopjesdrogisterij.nl) hadden een leerzame middag. Zo kregen ze inzicht in de beste combinaties van voedingsmiddelen en suppleties. Ook kwam aan de orde wat te doen als een sporter heftig reageert op bepaalde voedingsmiddelen. Ook de deskundigen van Plantina staken iest op, want de coaches hadden veel vragen en kwamen met opmerkingen van atleten. Kennis uit het veld dus, voor de trouwe supplier van iSkate.

iSkate heeft mede gekozen voor Plantina omdat de producten NZVT-goedgekeurd zijn. Het NZVT is een gezamenlijk initiatief van NOC*NSF, het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de brancheorganisatie Natuur- & gezondheidsproducten Nederland (NPN), de Dopingautoriteit en het RIKILT - Instituut voor Voedselveiligheid.

Topcoaches van iSkate bij Plantina.
Topcoaches van iSkate bij Plantina. © iSkate.nl