Michel Mulder sluit aan bij Team Plantina

11/04/2017

Michel Mulder sluit aan bij Team Plantina

Michel Mulder schaatst het komende seizoen voor Team Plantina. De 31-jarige olympisch en wereldkampioen wordt daar herenigd met trainer Gerard van Velde. De terugkeer van Mulder is mede mogelijk gemaakt door Continu, co-sponsor van Team Plantina, en de nieuwe co-sponsor Athleteshop.

"Ik ben blij dat ik het olympisch seizoen in kan met de snelste ploeg ter wereld om mij heen", zegt Michel Mulder. "Het project Team Victorie hebben we helaas moeten afsluiten, maar ik heb vorig seizoen wel goed voor en aan mijzelf kunnen werken. Ik ga met heel veel motivatie en ambitie aan de slag bij Team Plantina. Ik vind het bijzonder om te zien hoe ik bij Team Plantina met open armen word ontvangen en dat co-sponsors als Continu en Athleteshop meteen inspringen om mijn grote droom, prolongatie van goud op de 500 meter, dichterbij te brengen."

Rhian Ket, directeur van koepelorganisatie iSkate is ook tevreden met de komst van Michel Mulder. "We zien een topatleet als Michel graag aansluiten bij Team Plantina. Het enthousiasme waarmee de co-sponsors Continu en Athleteshop hebben meegeholpen om Michels terugkeer mogelijk te maken, geeft aan hoe graag iedereen hem erbij wil hebben."

Mulder tekent een contract dat hem van 1 mei 2017 tot en met 30 april 2018 verbindt aan iSkate.

Michel Mulder.
Michel Mulder. © iSkate.nl