New Balance co-sponsor Team AfterPay

New Balance co-sponsor Team AfterPay

26/10/2015

New Balance co-sponsor Team AfterPay

New Balance heeft een éénjarig co-sponsorcontract getekend met de professionele schaatsploeg Team AfterPay van Dennis van der Gun. De komende twaalf maanden is New Balance de supplier en co-sponsor van het team sprintvrouwen, met onder anderen Annette Gerritsen, Jorien ter Mors, Bo van der Werf en Floor van den Brandt.

Team AfterPay

"Voor Team AfterPay is de samenwerking met New Balance een teken van de groei die de ploeg heeft doorgemaakt, en de toekomstambitie, zowel sportief als commercieel", zegt Yuri Solinger, algemeen directeur van iSkate. "De sprintvrouwen hebben zich met de World Cup-successen en deelname aan de WK afstanden ontwikkeld tot een ploeg waar een kwaliteitsmerk als New Balance zich bij thuis voelt. Omgekeerd maakt met Team AfterPay graag gebruik van de expertise van New Balance, zoals we dat bij Team beslist.nl al deden. We zijn ook blij dat New Balance volop actief blijft in het schaatsen, dat is goed voor de sport."

New Balance
Voor New Balance is de sponsoring een nieuwe stap in haar ambitie om zich te ontwikkelen als een internationaal multi-sport brand. New Balance groeide de afgelopen vier jaar met dubbele cijfers, maakte grote sprongen in de hardloop- en wandelmarkt, en introduceerde zich in tennis en voetbal. Het is New Balance-traditie om sporten te steunen die breed gedragen worden en die dicht bij lokale mensen staan. New Balance is al langer supplier van Team beslist.nl met onder anderen de gebroeders Mulder en Stefan Groothuis, en was vorig jaar sponsor van haar eigen team, dat uiteindelijk is opgegaan in iSkate. New Balance is verder sponsor van de Marathon van Rotterdam, en verbonden aan ProTour wielerteam Cannondale/Garmin en voetbalclubs als Liverpool, Celtic en Sevilla. New Balance is tevens sponsor van lokale en internationale topatleten waaronder Michel Butter, Milos Raonic en sprinttalent Trayvon Bromell.