iSkate werkt samen met iWink

07/01/2015

iSkate werkt samen met iWink

Full service internetbureau iWink en schaatskoepel iSkate gaan samenwerken. iWink is de komende twee jaar supplier van iSkate, dat onder meer verantwoordelijk is voor de schaatsploeg Team beslist.nl van Gerard van Velde en de broers Michel en Ronald Mulder.

Het partnerschap tussen de twee bedrijven met Groningse oorsprong is vandaag begonnen met de lancering van iSkate.nl. Zo veelzijdig als iSkate op en rond de ijsbaan is, zo veelzijdig wil het ook online zijn. iWink zorgt daarvoor. De website past bij de groei die iSkate de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Er is steeds meer vraag naar uitleg en informatie over de organisatie. Sporters, ouders, bestuurders, fans en media kunnen daarvoor nu terecht op iSkate.nl. Van de leerlingen van de APPMschaatsacademie tot de toppers van Team beslist.nl, van informatie over het RTC Noord tot foto's van de marathonvrouwen van Team Mobility Service/Okkinga Communicatie.

iWink is een full service internetbureau voor de realisatie van websites, webapplicaties en intranetten. De organisatie onderscheidt zich door krachtige techniek in combinatie met een strategie die klanten op het lijf is geschreven. Een meedenkende internetpartner, voor nu en in de toekomst.  

iSkate werkt met het door iWink ontwikkelde contentmanagementsysteem (cms) Kirra. Oprichter Yuri Solinger van iSkate is blij met de nieuwe partner en de mogelijkheden die iWink biedt: "De nieuwe website past bij ons: duidelijk, compleet en professioneel. Met iSkate.nl kunnen we iedereen die iets met iSkate te maken heeft - of die dat wil - op de hoogte houden. Kirra stelt ons in staat dat snel en eenvoudig te doen, precies zoals wij voor ogen hebben.''