NutriSense en Team beslist.nl werken samen

NutriSense en Team beslist.nl werken samen

14/10/2015

NutriSense en Team beslist.nl werken samen

NutriSense ondersteunt komend seizoen Team beslist.nl met een compleet assortiment sportvoeding. Zij doet dit met de merken PowerBar en PeptiPlus. De schaatsploeg van trainer Gerard van Velde en olympische medaillewinnaars Michel en Ronald Mulder, Stefan Groothuis en Shani Davis krijgt op deze manier de beschikking over producten die zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met topsporters en inzichten uit de wetenschap.

Met PowerBar kunnen de sprinters van Team beslist.nl gebruik maken van dezelfde sportvoeding als bekende wielerploegen en voetbalteams op het hoogste wereldniveau. Dat stelt de schaatsers in staat om het beste uit trainingen en wedstrijden te halen deze winter.
 

Over PowerBar
PowerBar heeft één doelstelling: de best mogelijke sportvoeding leveren zodat sporters topprestaties kunnen leveren! Al meer dan 25 jaar werkt PowerBar op basis van kennis uit de wetenschap en samen met (top)sporters aan de ontwikkeling van doelgerichte sportvoeding. PowerBar heeft een groot en divers assortiment. Hierdoor hebben we voor iedere type sporter geschikte sportvoeding en bieden we naast basisproducten ook altijd goede alternatieven.

Logo PowerBar

Over PeptiPlus
PeptiPlus is een alles-in-1-sportdrank die je zowel tijdens als na inspanning kunt gebruiken. Het helpt sporters om maximaal te presteren én snel te herstellen. Het stimuleert het prestatievermogen en vermindert het vermoeidheidsgevoel doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult. Bovendien bevordert PeptiPlus het spierherstel na de inspanning en verhoogt het de weerstand.


Logo PeptiPlus