Plantina en Continu nieuwe sponsoren iSkate

19/04/2016

Plantina en Continu nieuwe sponsoren iSkate

iSkate heeft dinsdagmiddag haar nieuwe sponsoren gepresenteerd. Marianne Timmer, Gianni Romme en Gerard van Velde hebben de handen ineen geslagen en zijn er met behulp van sponsoren in geslaagd om een bijzondere samenwerking te realiseren!

Plantina Vitaminen is de komende twee jaar de nieuwe hoofdsponsor van de bestaande heren sprintploeg van iSkate; Team Plantina. Dit team zal worden uitgebreid met een allround tak waarbij Continu zal toetreden als co sponsor. 

De sprinttak van Team Plantina staat onder leiding van Gerard van Velde en de nieuw te formeren allround tak zal getraind gaan worden door Gianni Romme met wie Continu al jaren samenwerkt. De komende week zullen de afrondende gesprekken met de atleten plaatsvinden en zal iSkate de teamformatie bekend maken. 

"We zijn blij en trots dat we met deze twee betrouwbare partners, die hun sporen in de schaatssport al hebben verdiend, de weg naar de Olympische Spelen van 2018 kunnen inslaan", zegt Yuri Solinger, directeur van iSkate. "Ik denk dat er veel moois in het verschiet ligt, al zullen we hard moeten werken - zowel sporters als de organisatie - om dat succes te behalen."

"Plantina is al jaren een trouwe sponsor van (top)sporters in het algemeen en schaatsers in het bijzonder", zegt directeur Mischa Strijder van Plantina. "Er nu groots instappen, past bij de ambitie van Plantina. Team Plantina zal een grote bijdrage leveren aan de profilering van onze producten. We willen zo helpen Nederland gezonder te maken."

Continu is als intermediair in de bouw en industrie geen onbekende in de schaatswereld; de afgelopen jaren waren zij de trotse naamgever van de dames allround- en sprintploeg onder leiding van Marianne Timmer. Marianne Timmer besloot recent om haar werkzaamheden als coach stop te zetten en zich meer te focussen op de promotie van het schaatsen en het verbinden van bedrijven aan de schaatssport. “In de samenwerking met iSkate is er voor de overige atleten en coaches van Team Continu een mooie voortgang gewaarborgd en dat we kunnen instappen in een gecombineerde ploeg geeft ons ook weer nieuwe energie,” aldus Jeroen de Bruijn, algemeen directeur van Continu.

“Toen ik besloot om te stoppen als coach wilde ik wel zorgen voor continuïteit voor mijn teamleden en de sponsoren die mij het vertrouwen hebben gegeven”, zegt Marianne Timmer. “Dat heb ik gevonden in een samenwerking tussen de sponsoren en iSkate, het blijkt een ideale match. De samenwerking is een voorbeeld van ‘liefde voor het schaatsen’ en ik hoop dat we in de toekomst meer van dit soort saamhorigheid gaan zien. Dat heeft het schaatsen hard nodig.”

Team Plantina
Team Plantina © iSkate.nl