Plantina en iSkate blijven samenwerken

Plantina en iSkate blijven samenwerken

05/11/2014

Plantina en iSkate blijven samenwerken

Plantina Vitaminen en iSkate hebben de samenwerking opnieuw verlengd. De leverancier van voedingssupplementen voorziet de hele schaatsorganisatie ook dit seizoen van vitaminen en mineralen, en in het bijzonder de topsprinters van Team beslist.nl, met onder anderen de medaillewinnaars van Sotsji, Michel en Ronald Mulder en trainer Gerard van Velde.

Met Plantina als supplier kunnen de schaatsers van Team beslist.nl, het beslist.nl developmentteam, het AfterPay developmentteam en de APPM Schaatsacademie voldoen aan hun doelstellingen om het maximale uit hun lichaam te halen en hun gezondheid goed te onderhouden.

Plantina en iSkate werkten de afgelopen twee jaar naar volle tevredenheid samen. Beide partijen zijn daarom gelukkig met de voortzetting van de succesvolle relatie. De naam van Plantina is het hele seizoen te zien langs de schaatsbanen en op de bidons van Team beslist.nl

 

Bo en Plantina
Bo en Plantina © iSkate.nl
Collalbo trainingskamp met Plantina
Collalbo trainingskamp met Plantina © iSkate.nl

Over Plantina

Het Nederlandse bedrijf The Ortho Company brengt sinds 1993 voedingssupplementen op de markt met de merknaam Plantina. De producten zijn in Nederland exclusief voor Plantina ontwikkeld door het Ortho Institute, dat in 1983 is opgericht door apotheker dr. Gert E. Schuitemaker. Plantina is leverancier van een groot aantal Nederlandse topsporters en sportploegen.