Ronald Mulder rijdt NK 100 meter voor Athleteshop-Powerslide

03/06/2016

Ronald Mulder rijdt NK 100 meter in nieuwe ploeg

Ronald Mulder beleeft zaterdag twee primeurs op skeelers. De sprinter uit Zwolle neemt deel aan het eerste NK 100 meter inline in Otterlo en hij doet dat in het shirt van het nieuwe Team Athleteshop-Powerslide.

Mulder, op het ijs in dienst van Team Plantina, voegt zich bij het inlineteam van iSkate dat dit voorjaar werd geformeerd door de talenten Lars Scheenstra, Louis Hollaar en juniorenwereldkampioen Chris Huizinga. "Ik ben blij met mijn nieuwe sponsors op de skeelerbaan", zegt Ronald Mulder. "Ik kijk uit naar zaterdag. Het wordt spannend. Het is een nieuwe onderdeel in de skeelersport en de eerste keer dat je er een nationale titel mee kan winnen. Daar ga ik vol voor."

Athleteshop is de nummer één onlinesportwinkel. Het bedrijf was eerder sponsor van de schaatsploeg Athleteshop-AfterPay en de marathonploeg die afgelopen seizoen de KPN Marathon Cup binnensleepte.
Powerslide is al 20 jaar een gevestigde naam in het skaten. De beste kwaliteit inlineproducten is nu ook beschikbaar voor de rijders van Team Athleteshop-Powerslide.

Foto Timsimaging
Foto Timsimaging © iSkate.nl