Floor van den Brandt dichtbij het podium

Floor van den Brandt dichtbij het podium

21/11/2014

Floor van den Brandt dichtbij het podium

Floor van den Brandt was vrijdag dichtbij een medaille op de 500 meter tijdens de tweede World Cup van het seizoen, in Seoel. De sprinter van het AfterPay developmentteam, dat valt onder het RTC Noord, eindigde met 39,00 als vierde.

Van den Brandt had een week eerder met een zesde plaats in het Japanse Obihiro al laten zien dat ze bij de besten van de wereld hoort. Vrijdag ging het weer iets beter. "Het is mooi om mijn naam op de vierde plek te zien staan. Het was een stabiele race, weer beter dan vorige week. Ik leer elke keer iets bij, ook nu heb ik wel weer wat verbeterpunten uit de rit gehaald. Zo worden de races steeds constanter. Het gaat geweldig."


Bo van der Werff reed zich weer in de top tien in de hoofdstad van Zuid-Korea. De Groningse werd negende in 39,08, tussen Thijsje Oenema en Margot Boer in. De Japanse Nao Kodaira won (38,05) voor Sang-Hwa Lee uit Zuid-Korea (28,18).

Anice Das won in alle vroegte de B-groep. Over haar tijd (39,25) was Das nog niet heel tevreden, maar over haar terugkeer in de A-groep wel. "Ik open nog niet zo hard als ik zou kunnen en ik moet nog wel wat sterker worden. Maar winst in de B-groep is goed, dat was het doel: weer in de A-groep rijden."

De tweede 500-meterrace in Seoel staat zaterdag op het programma.

 

Floor bij de NOS over haar rit en Team AfterPay

Floor van den Brandt
Floor van den Brandt © iSkate.nl

l Mooie kleuren gecombineerd met een goed logo en een fijne stof.

Bo van der Werff - Team Afterpay

m

Schaatsteam Afterpay
Schaatsteam Afterpay © iSkate.nl

Sponsor Afterpay

AfterPay is in de Benelux marktleider op het gebied van achteraf betalen voor online consumenten. Na ontvangst van de bestelling bij een webwinkel ontvangen consumenten via AfterPay een digitale factuur. AfterPay biedt online retailers een betaaloplossing voor e-commerce, m-commerce en omni -channel betalen. Voor consumenten is AfterPay gemakkelijke en veilig in gebruik: eerst zien, dan betalen! Sinds januari 2014 is AfterPay onderdeel van de internationale Arvato Bertelsmann groep met meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd.

Schaatsteam Afterpay
Schaatsteam Afterpay © iSkate.nl