Team Plantina op weg dankzij Friesland Lease

19/05/2016

Team Plantina op weg dankzij Friesland Lease

Met het eerste trainingskamp op Mallorca is het seizoen voor de schaatsers van Team Plantina op weg. En om te zorgen dat ze écht op weg kunnen, kreeg een deel van de ploeg vandaag nieuwe auto's van Friesland Lease.

Friesland Lease is voor het tweede seizoen een belangrijke partner van iSkate. Zoals Friesland Lease ervoor zorgt dat klanten zich volledig kunnen richten op hun eigen werk en bedrijf, zo creëert iSkate de ideale omstandigheden waaronder talenten en topsporters zich volledig, zonder zorgen en afleiding, kunnen concentreren op hun sport.

Met een wagenpark van ruim 6200 personenauto's en bedrijfswagens en veertig vakbekwame medewerkers is Friesland Lease een betrouwbare partner voor iSkate, die net als de schaatsorganisatie maatwerk levert.

Onze rijders zijn verguld met de Opels van Friesland Lease, voorzien van de kleurige Plantina-logo's. Ze zijn niet te missen onderweg, zwaai gerust even als je ze langs ziet komen. En kijk meteen even op frieslandlease.nl voor zorgeloos zakelijk rijden.