Verbij en Krol blijven bij iSkate

09/03/2016

Verbij en Krol blijven bij iSkate

iSkate heeft met Thomas Krol en Kai Verbij de eerste schaatsers vastgelegd die de ruggengraat van Team beslist.nl gaan vormen op weg naar de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang.

Thomas Krol, die brons won op de 1500 meter bij het WK afstanden, zette zijn handtekening onder een nieuw, tweejarig contract. "Ik vertrouw erop dat dit voor mij de ideale route is richting de Spelen van Pyeongchang. Ik zie ernaar uit de samenwerking met Gerard van Velde voort te zetten en ik weet zeker dat ik bij Team beslist.nl de komende jaren nog beter kan worden."

Ook Kai Verbij, de nationaal sprintkampioen en de nummer drie van het WK sprint, en iSkate zijn het eens over een tweejarig vervolg van de succesvolle samenwerking. "Ik ben blij en dankbaar dat iSkate mij de kans biedt om mij verder te ontwikkelen tot en met de Olympsiche Spelen van 2018. Ik heb er vertrouwen in dat ik mij kan verbeteren en dat iSkate mij daarbij kan helpen."

Daidai Ntab en trainer Gerard van Velde liggen al vast tot en met de Winterspelen. Met sponsor beslist.nl wordt momenteel gesproken over voortzetting van de samenwerking.

Thomas Krol.
Thomas Krol. © iSkate.nl
Kai Verbij.
Kai Verbij. © iSkate.nl