Imke van Melle

Imke van Melle

Over Imke van Melle

Geboorte datum: 09-02-2002

Team: TK1

Persoonlijke records: 100m: 12.62, 300m: 30.35, 500m: 48.38, 1000m: 1.41.29

Sterke punten: diep zitten

Droom: olympisch kampioen worden

Kracht van de combi van schaatsen en school: Ik vind de combinatie tussen school en schaatsen heel prettig en handig. Je mist geen lessen die andere wel volgen door de tijden waarop we trainen. Door te trainen voel je je fit voor school en kun je goed concentreren.

Waarom schaatsen: Schaatsen is een combinatie tussen techniek en snelheid, een individuele sport waarbij je o.a. sterk wordt van je team. Techniek en agressie, je moet heel veel verschillende dingen beheersen voordat je echt goed bent. Omdat schaatsen uit zoveel onderdelen bestaat vind ik het een hele leuke sport, Je hebt van alles wat en niet in alles kun je goed zijn, maar als je goed traint is er altijd wel iets wat je goed kan.

Media van team/rijder

Er is geen media van Imke van Melle

Toon alle media

Steun Imke van Melle

De rijders van iSkate trainen elke dag om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Daar kunnen ze uw steun heel goed bij gebruiken. Door een rijder te ondersteunen draagt u niet alleen direct bij aan de ontwikkeling van het desbetreffende talent, u draagt ook bij aan een stabiele omgeving voor alle jonge iSkate talenten. 

Steun nu de rijders van iSkate en ontvang leuke extra's!

Alles voor ijs

Alles voor ijs