Remo Slotegraaf

Remo Slotegraaf

Remo Slotegraaf

Geboorte datum: 05-03-2002

Team: Rookies

Persoonlijke records:

500 m

00:38,52

1000 m

01:16,29

1500 m

01:56,18

3000 m

03:56,90

 

Sterke punten:

Mooie schaatsslag, bochten techniek, mentaliteit, leergierig

Droom:

Op ‘Medal plaza’ horen:
And the Gold medal winner is, representing the Netherlands, Remo Slotegraaf…

Kracht van de combi van schaatsen en school:

Dat je ruimte krijgt om beter te worden in je sport en op school de mogelijk krijgt om je huiswerk af te maken zodat wanneer je ’s avonds thuis komt je geen huiswerk meer hoeft te maken.

Waarom schaatsen:

Na een paar winters op natuurijs te hebben geschaatst , wat ik heel gaaf vond, heb ik in februari 2012 een stukje van de Friese Elfstedentocht geschaatst van Barthlehiem naar Dokkum en weer terug. Daarna nog een stuk van Barthlehiem richting Leeuwarden naar de tegeltjesbrug. Onderweg vroeg een schaatser bij welke vereniging ik schaatste. Ik was toen nog helemaal geen lid van een ijsvereniging, maar dat leek mij wel erg leuk en ben ik in september 2012 lid geworden van YVG. Sinds die tocht doe ik niets liever dan schaatsen.

Media van team/rijder

Er is geen media van Remo Slotegraaf

Toon alle media

Steun Remo Slotegraaf

De rijders van iSkate trainen elke dag om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Daar kunnen ze uw steun heel goed bij gebruiken. Door een rijder te ondersteunen draagt u niet alleen direct bij aan de ontwikkeling van het desbetreffende talent, u draagt ook bij aan een stabiele omgeving voor alle jonge iSkate talenten. 

Steun nu de rijders van iSkate en ontvang leuke extra's!

Alles voor ijs

Alles voor ijs
Steun Remo Slotegraaf