Over Team AfterPay

Een echt team, op de baan en op de camera

De sprintvrouwen van iSkate rijden voor het vierde seizoen onder de vlag van AfterPay, dat achterafbetalen gemakkelijk maakt voor online consumenten. Vorig seizoen versterkten Annette Gerritsen en olympisch kampioen Jorien ter Mors het team, deze jaargang sloten Letitia de Jong en Janine Smit zich ook aan bij de sprintformatie.

Met Janine Smit, Letitia de Jong en Karolína Erbanová bestaat de jonge ploeg deze schaatsjaargang volledig uit rijders die weten hoe het is om mee te draaien in het World Cup circuit. 

Afgelopen seizoen kende met name de 26-jarige Jorien ter Mors veel successen. Met nationale en wereldtitels op de 1000 en 1500 meter, brons op het WK sprint en goud op het NK shorttrack werd ter Mors haar comeback ongekend succesvol. 

Niemand in de ploeg heeft zo’n iSkate-verleden als Bo van der Werff. De 22-jarige Groningse is al vanaf het prille begin aan de schaatsopleiding verbonden en reed voor de iSkate-ploegen Team Anker en Team AfterPay-Athleteshop. 
 

Girls on film

Dat ze hard kunnen schaatsen, is een eerste vereiste voor de AfterPay-vrouwen. Maar er is meer: ze werken niet alleen goed samen tijdens de trainingen, ze hebben elkaar ook gevonden in de gezamenlijke hobby filmen. Vorig seizoen werden YouTube, Instagram, Twitter en Facebook al diverse keren opgeleukt met achter-de-schermen-beelden van Team AfterPay. Met regisseur/actrice/cameravrouw Annette Gerritsen erbij, zal dat dit jaar niet minder worden. Desondanks wordt bij iSkate eerder gerekend op een doorbraak op de ijsbaan, dan op het scherm.