Dai Dai Ntab

Dai Dai Ntab

Persoonlijke records

Afstand Tijd Datum Plaats
500 m 34,15 9 December 2017 Salt Lake City
1000 m 1.08,41 10 december 2017 Salt Lake City
1500 m 1.50,56 22 maart 2015 Calgary
3000 m 4.24,35 15 december 2011 Heerenveen
Bekijk alle resultaten op speedskatingresults.com

Over Dai Dai Ntab

Dai Dai koos pas laat voor het topsportleven, maar wat goed is, komt snel. En snel is hij. Op zijn 20e maakte hij zijn debuut in de World Cup. Hij won meteen de B-groep en mocht zich meten met de groten der aarde. Niet slecht voor iemand die zich pas een jaar daarvoor bij de opleiding van iSkate meldde. Hij gaf zijn baantje als vakkenvuller en zijn vakantie met vrienden op en koos voor de topsport. 

Dai Dai is een mooie mix: geboren in Amsterdam, opgegroeid in Brabant, als schaatser volwassen geworden in Groningen, en met een Nederlandse moeder en een Senegalese vader spreekt hij zowel vloeiend Frans als Nederlands.

Ntab is de winnaar van het World Cup-klassement op de 500 meter. Op die afstand werd hij afgelopen seizoen ook Nederlands kampioen.

Steun Dai Dai Ntab

De rijders van iSkate trainen elke dag om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Daar kunnen ze uw steun heel goed bij gebruiken. Door een rijder te ondersteunen draagt u niet alleen direct bij aan de ontwikkeling van het desbetreffende talent, u draagt ook bij aan een stabiele omgeving voor alle jonge iSkate talenten. 

Steun nu de rijders van iSkate en ontvang leuke extra's!

Wat was het mooi. En wat wordt het mooi. Team beslist.nl

Wat was het mooi. En wat wordt het mooi. Team beslist.nl
Steun Daidai Ntab